SierbestratingspleinAalten.nl
Sterk in bestrating, vertrouwd met hout!

Gardenlights

De merken Gardenlights en Tuli leveren leveren een complete collectie 12V tuinverlichting, terraslampen en buitenlampen. Het betreft topkwaliteit buitenverlichting met 3 jaar garantie en het is in diverse materialen verkrijgbaar: RVS, steen, kunststof of aluminium. U vindt bij ons altijd wel een buitenlamp die bij u past.

Met tuinverlichting kunt u uw tuin de juiste uitstraling geven, bovendien is het praktisch in het donker en bovendien vergroot het de veiligheid rondom uw woning. Iedereen kan in principe zelf een verlichtingsplan maken. Geef de belangrijkste punten van uw tuin weer en schenk met name aandacht aan de woning, poorten, erfafscheiding, terrassen, borders en ornamenten. U kunt denken aan het aanbrengen van functionele verlichting, accent verlichting of sfeer verlichting. Er zijn zeer veel verschillende soorten verlichting van grondspots tot wandspots en van richtbare tuinspots tot bovengrondse buitenlampen.

Tuinverlichting van Gardenlights werkt op 12 volt en is eenvoudig zelf aan te leggen.

Mocht u een verlichtingsplan op willen laten stellen of advies bij uw eigen opgestelde verlichtingsplan dan kunnen onze adviseurs u prima van dienst zijn. Mocht u niet zelf willen monteren ook dit kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Wij zijn u graag van dienst.