SierbestratingspleinAalten.nl
Sterk in bestrating, vertrouwd met hout!

Tuinhuizen

Klik hier om aanbiedingen en nieuwe producten te bekijken.

Bij SierbestratingspleinAalten verkopen wij tuinhuizen en blokhutten in alle soorten en maten en van verschillende materialen. Uiteraard hebben we tuinhuizen en blokhutten van hout. Minder bekend, maar wel zeer mooi en duurzaam, zijn de zeer hoogwaardige metalen tuinhuizen die we in ons assortiment hebben.

Van de houten tuinhuizen en blokhutten verkopen wij alle prefab modellen van Tuindeco. Bekijk de catalogus van Tuindeco voor meer informatie. Ook kunnen wij van Woodvision en Hillhout de modellen leveren, we zijn immers partner van Buiter . Naast de standaard modellen maken wij op aanvraag tuinhuizen geheel op maat voor de klant. Alle mogelijkheden zijn hierbij denkbaar.

De metalen tuinhuizen importeren wij rechtstreeks uit Oostenrijk. Voor Biohort zijn wij geselecteerd wederverkoper. Kwalitatief zijn er nauwelijks vergelijkbare modellen op de markt. De garantie op roestvorming bedraagt maar liefst 20 jaar. Een zeer goede vervanger voor de houten tuinhuizen.

Wij hebben in onze showtuin diverse modellen van houten en metalen tuinhuizen staan, komt u gerust eens een kijkje nemen en laat u vrijblijvend adviseren.