SierbestratingspleinAalten.nl
Sterk in bestrating, vertrouwd met hout!

Gras van de Buren

Sinds 2021 zijn wij officiële dealer van de kunstgras leverancier Gras van de Buren!

Een bedrijf met veel soorten kunstgras en benodigdheden.

Zo hebben ze meerdere uitvoeringen, voor iedere tuin, smaak of budget. Ook Gras van de Buren is continue opzoek naar het verbeteren van hun eigen producten zodat de klant de ultieme ervaring beleefd met het (kunst)gras. Zo werken ze met garens in allerlei kleuren, vormen en maten om zo het perfecte alternatief voor echt gras te creëren.

De soorten worden door Gras van de Buren zelf ontworpen en met zorg geproduceerd. Doordat bijna alle soorten uitmaken van de zogeheten ‘non-directional’ serie, is er geen sprake meer van een mooie en minder mooie zichtzijde. Van uit welke hoek je ook op het gras kijkt, met deze techniek heb je prachtig ogend kunstgras.

Of je nu opzoek bent naar kunstgras voor intensief gebruik, huisdieren, rondom zwembaden of als speelveld voor kinderen, Gras van de Buren heeft het allemaal.

In onze showtuin hebben wij diverse soorten aangelegd waardoor u zelf kunt zien en ervaren hoe dit kunstgras is en aanvoelt. Ook hebben wij stalen die wij uitlenen, zodat u thuis kunt kijken wat u het beste past.